maanantai 5. marraskuuta 2012

Viikonloppu


Heipparallaa. Nyt on kaikki pöpöt karistettu, elikkä terveenä ollaan taas jee. Tää päivä on mennyt ihan älyttömän nopeesti, lähin 11 aikaa koululle tekemään drinkkilistan valmiiksi kun en sitä aikaisemmin ollut kerennyt viimeistellä kun sairastin kotona. Sen tehtyäni kävin valinnaisilla ja sitte tulin kotia syömään. Nyt onkin taas niin tylsää, että ajan kuluksi ajattelin kirjoitella tänne.

Mun viikonloppu sujui ihan kivasti. Perjantaina oltiin viettämässä porukalla Annin synttäreitä sen kämpillä ja sitten Myöhä baarissa. Oli tosi kivaa, ainakin melkein koko ilta.. Lauantai sitten olikin taas loikoilu päivä, en ees muista mitä silloin tapahtui eli ei kai mitään tärkeää. Sunnuntaina käytiin Tonin ja mun porukoitten kanssa kirpparilla ja hesessä. Kävin myös biltemassa ostamassa Carolle uudet ruokakupit ja semmosen jännän koirien vesipullotsydeemin. :D Vietettiin Tonin kanssa päivä yhdessä siihen asti kun se lähtiki taas takasin armeijaan, plääh.

Muuta mielenkiintosta kerrottavaa en tällä kertaa keksi. Loppuun vielä kuvia viikonlopulta. :)




    Julle.

 Stefu söpöilee.



Twister. Namm mun uus rakkaus!

 Eetu.


Mika ja Tony.



Minä ja yli-iloinen Toni.

Caron uudet ruokakupit.

Tässä on tää koiran juomapullosysteemi. Aika kätevä esim pitkillä autoreissuilla.


Toni on ihana. Se osti mulle sunnuntaina prismasta tämmösen Hello kitty setin johon tuli käsi/vartalorasva,  käsikoru ja kaks huulirasvaa. :>


Nyt Big brother extraa ja salkkareita! Ps. On tää kyllä kumma kun nää tekstit ja kuvat pomppii täällä ihan miten sattuu.. Meni reilusti yli tuntiki taas tässä että sain tän postauksen tehtyä. Pariin otteeseen meinaa aina mennä hermot, mutta kyllä tää tästä.. :D heissulivei.

2 kommenttia:

  1. nauroin niin paljon tolle "stefu söpöilee" =DDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista