torstai 1. marraskuuta 2012

Tylsistynyt sairastaja

Viikonloppu sujui mukavissa merkeissä. Perjantain vietin kotona tvtä katsellessa ja otin vaan rennosti. Ei jaksanut lähteä mihinkään, koska lauantai aamuna oli koulua, tai no oikeastaan tarjoilukeikka koululla. Mistä varmaan aikaisemminkin täällä puhuin. Se meni hyvin, kerrankin olin positiivisella mielellä siellä, koska heti keikan jälkeen näkisin Tonin taas "pitkästä" aikaa. Keikan jälkeen törmättiin sitten keskustassa ja lähettiin meille. Syötiin ja vaihdettiin vaatteet ja vähän laittauduttiin ja lähettiin sitten melkein samantien Karoliinalle. Valtterikin oli siellä, ja Anni ja Johanna tuli myös nopeasti käymään. Siellä me aloteltiin parisen tuntia, kunnes lähettiinkin Tonin ja Karoliinan kanssa yllättäen Rumaan. Rumassa juotiin jonkun aikaa, kunnes päätettiin lähteä Katseeseen tarkistamaan meno. Siellä oli paljon porukkaa ja myös tuttuja joten päätettiin sitten jäädä sinne. Oli tosi huippu ilta, vaikka ehkä vähän liian lujaa taas menikin.. :) Seuraavana päivänä oli taas aivan jäätävä krapula, kiitos parin tequilashotin. 
Käytiin katsomassa sunnuntaina Tonin siskon Tiian vauvaa. Voi että se oli sulonen ja pieni, vasta olikohan se 4 tai 5pvn ikänen. :) Harmittaa kun unohtu ottaa kamera mukaan, mutta kyllähän siitä varmasti kerkee vielä kuvia räpsiä moneenkin otteeseen.Ei oltu kun pari tuntia kyläilemässä, koska mun oli pakko lähteä kotiin lepäämään, kun oli niin pahaolo.. :D En ymmärrä miten mulle aina tulee niin kova krapula..

Toni lähti maanantaina takasin armeijaan, ja heti sen jälkeen mää tulinki sitten kipeeks. Hirvee kuume ollut pari päivää, ja sitäkin suurempi kurkkukipu. Alkaa pikkuhiljaan hermot menemään kun kokoajan sattuu jokapaikkaan, ei pysty kunnolla syömään tai juomaan mitään, kun joka nielaisu sattuu aivan kamalasti kurkkuun. Ei kivaa, vihaan olla kipeenä. Varsinki ku sairastun tosi usein, ja sitten vielä oon tosi kauan kipeenä.. Nyt on hankittu lupa pariin saikkupäiväänkin. 








 Näin on sitten mun viikko sujunut. Kevyesti syöden, leffoja ja telkkariohjelmia katsellessa. Lääkkeitä popsiessa ja nukkuessa. Kipeenä on niin tylsää, ja ärsyttää kun pitää olla niin paljon yksin, vaikka onhan porukatkin melkein kokoajan kotona, mutta silti tarvisin seuraa. Mulla on tosi vaikeeta aina olla yksin missävaan. Onneks kultsi tulee taas huomenna lomille niin se voi sit hoivata mua.♥ Jospa olo olis parempi, niin pääsis myös Annin synttäreitä viettämään, saas nyt nähä.. Toivotaan parasta. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti