keskiviikko 29. elokuuta 2012

Heippahei

En oo vähään aikaan tänne kirjotellu mitään joten nyt ajattelin kertoa jotakin viime viikkojen tapahtumia. Mä en oo tehnyt nyt lähiaikoina mitään erikoista, ollut vaan kotona ja koulussa oikeastaan. On ollut kamalasti koulutehtäviä, ei jaksas yhtään. :D
 Tosiaan oltiin tyttöjen (Jennan, Karkin ja Pirjon) kanssa Pe - la 17. - 18.8 Weekend Festivaleilla!! Tässä ollaan junassa matkalla sinne. Olin molemmat junamatkat ihan paniikissa, koska olin ostanu noi junaliput opiskelijan hinnalla, ja mulla ei ollut sitä opiskeliakorttia mitä siellä junassa pitäs näyttää noita lippuja vastaan. Mutta onneks kerrankin kävi hyvä tuuri ja multa ei sitä korttia kysytty millään matkalla! Huh, muuten olis pitäny maksaa puolet lisää lipunhintaan. :D Oli kyl kivaa olla junassa pitkästä aikaa, viimeks oon siellä ollut ehkä 2-3 vuotiaana?

 Sitten päästiin perille, eli helsinkiin. Meillä oli helsingissä suvilahden kadulla semmonen kämppä vuokrattuna viikonlopuksi. Oli kyllä tosi kivaa olla siellä koko viikonloppu ihan rauhassa kavereitten kanssa. :) Siellä kämpillä sitten vaihettiin vaatteet, meikkailtiin, kuunneltiin musiikkia ja juotiin parit ennen kun lähettiin festareillepäin. :)
 Tän näkösenä perjantaita lähdin sinne viettämään hihii =)

 Voin sanoa että oli yhtä tuskaa se sinne pääseminen. Ei oikein oltu osattu varautua siihen, kuinka paljon porukkaa sinne tosiaan oli menossa ja että kuinka aikasin meidän olis linkkipysäkille pitäny lähteä. Skrillex alko soittamaan kuuden aikaan, joten me lähdettiin neljän aikaan sinne pysäkille päin, oltiin ihan varmoja että me keretään helposti kahessa tunnissa, koska linkillä sinne kestää 45min. Mutta oltiinpa aivan väärässä, kuletuksia oltiin järjestetty sinne vain puolentunnin välein ja ihmisiä linkki jonossa oli noin 200-300 ennen meitä.. Jonotettiin siinä sitten parisen tuntia ja tajuttiin että ei se jono mihinkään liikkunut, linkit ängettiin ihan täyteen porukkaa, mutta ne kuletukset kestivät todella kauan sillä kaikki tiet olivat aivan tukossa, ja liikenne seiso varmaan tunteja pelkästään paikallaan, huhhuh.. Me ei sitten jaksettu jonottaa enään siihen linkkiin, koska oltaisiin oltu ehkä just ja just perillä sillon kun festarit olis jo siltä päivältä loppunut, joten keksittiin että mennään taksilla vaikka se tulisi tosi kalliiksi. No sitten me saatiin vähän ajan päästä taksi, oltiin ovelia kun mentiin tienreunaan seisomaan, eikä taksitolpalle jossa myös oli aivan kamalat ruuhkat :P Taksi kuski lupasi että vie meidät 60e sinne perille. Taksi matkassakin meni reilusti yli tunti ruuhkien takia, ja meidän koko matka olisi tullut maksamaan varmaan 100e, mutta taksikuski luvattuaan pysäytti mittarin 60e kohdalla, voin sanoa että en oo ennen tavannut noin mukavaa taksikuskia!! :) Ja mikä parasta, kerettiin sen kyydillä sinne n. seittämäks, eli kerkesin nähä vielä skrillexin ah ♥ Ja siitä lähtikin sitten ankara tanssiminen käytiin! Huh tulipas tästä pitkä teksti :D toivottavasti jaksatte lukea


Siellä oli aivan tajuttoman paljon porukkaa. Kaikki kyyti- ja narikka järjestelyt yms oltiin järjestetty ihan päin sanonko mitä.. Meinas pariin otteeseen mennä hermot, mutta voin sanoa että se kun kuuli ja näki Skrillexin ja David Guettan nii pelasti kyllä päivän! Oli niiiin parasta, mulla ei oo ollu ikinä paikat niin jumissa ja kipeenä kun tän päivän jälkeen oli, tanssittiin aikalailla! :D 

Sitten tuliki taas kämpille lähön aika, joka meni taas aivan mönkään. Linkkejä ei näkynyt missään, muutakun tilauskuljetuksia jotka kaikki olivat aivan täynnä. Joten tytöt sitten päätti että lähdettäisiinpä kävelemään, ideasta en oikein itse innostunut mutta lähdinpä kuitenki niiden mukaan sitten. Kaikki oltiin ihan poikki, väsyneitä ja nälkäsiä ja janoisia. Siinä alko sitten taas pikkuhiljaa hermot menemään, kun ei ollut kyydistä mitään tietoa. Käveltiin pari kilsaa ja päätettiin sitten tunnin pohdinnan jälkeen soittaa taas taksi.. Voin sanoa että ei ollut taksikuskille kovin pirteitä naamoja katsottavana. :DD Kaikki oltiin niin raivona sen jälkeen, että luvattiin ettei seuraavana päivänä festareille enään mentäisi, vaikka liput olikin. Muttakun meillä oli mennyt taksiin 130e ja kaikkeen muuhunkin kamalasti rahaa.. Ei tehnyt kamalasti mieli enään seuraavana päivänä tuhlata, varsinkin jos kaikki menisi samanlailla kuin nyt oli mennyt.. :D


Seuraavana aamuna kuitenkin herättiin aikaisin, ja alettiin keskustelemaan, että entä jos lähdettäisiin aikasin jonottamaan linkkipysäkille ja aikaisemmin pois festareilta, että kerettäisiin takaisinkin tulevaan linkkiin. No se alkoi sitten kuulostamaan hyvältä, ja päätettiinkin sitten lähteä taas :D Laitettiin itsemme nopeasti valmiiksi ja lähdettiin kaupan kautta linkkipysäkille. Muistaakseni meidän ei tarvinnut jonottaa kuin puoltuntia - tunti, että päästiin linkkiin. Ja tälläkertaa olimme festareilla aikaisemmin kuin portit ees aukesivat! Se oli aika helpotus. Tää oli mun asu sit lauantaina siis. :)

 Ja lauantai menikin sitten tosi hyvin! Ei ollut niin paljoa ruuhkia missään, ja kerettiin tosiaan niihin molempiin linkkeihinkin. :) Festareilla oli paljon rauhallisempi meno kuin perjantaina. 


Sunnuntaina meidän juna lähti takaisin jyväskylään 19.19, joten tämä päivä ajateltiin käyttää shoppailuun kun oli niin paljon aikaa. No okei, kukaan meistä ei kyllä ostanut mitään paitsi hesessä me käytiin. Tai no pirjo kyllä löysi kaksi paitaa, mutta muuta kukaan ei muistaakseni sitten ostanut.. :D Jennan kanssa lähtiessä kyllä ostettiin tämmöset ihanat suklaa muffinssit. nam! :p Juna-asemalle päin me lähdettiinkin jo tosi aikaisin, kun kämppä piti luovuttaa, istuskeltiin siellä varmaan 1,5 tuntia odottamassa..





 Junan vaihto oli tampereella, ja siinä oli odottelua melkein taas tunti. Ylläripylläri, mentiin baariin odottelemaan. :DD
 Vika kuva reissulta. Junan vessasta tää haha :D Oltiin vähän ennen kahtatoista illalla sitten perillä jyväskylässä. Ite olin ainakin ihan tajuttoman väsynyt, ilosella mielellä sitten meninkin seuraavana aamuna kouluun, pikkusen väsytti! Mutta kunnon koululainen jaksoi kokopäivän... :D Mutta kaikesta huolimatta oli kyllä ihan huippu reissu, ainakin mun mielestä! :)

 Mulla tosiaan oli tai no on niitä koulutehtäviä ihan älyttömästi. Taide ja kulttuuri aineessa piti käydä kuvailemassa graffitteja, ajattelin laittaa pari hassua kuvaa tännekkin. :) Äh tänään on vapaapäivä mutta sekin menee varmaan koulutehtäviä tehdessä, pitäs tehdä tohon samaan aineeseen yks esitelmä ja sitten äikässä pitäs tehdä ansioluettelo, josta en tajua yhtään mitään.. Ja vielä pari muutakin tehtävää on tekemättä, kuulostaa kivalta eikös?


Vielä en ainakaan koulua jaksa miettiä, joten voisin mennä kattomaan tonne olohuoneeseen täykkäreitä! Onneks kohta on taas viikonloppu, ja toniakin näkee taas sit. :) Ja ainiin !!! Oli kyllä paras herätys piiitkään aikaan eilen, meinaan toni laitto mulle aamulla viestiä, että se pääsee jo tammikuussa pois armeijasta :) Eli se ei joudu oleen siellä vuotta JEEEEE!! Oon vieläkin niin innoissani :D Seuraavaan postaukseen voisin kuvailla mun uusia vaatteita taas ja kertoa pinjan ja rikun synttäreistä jotka oli tän kuun 23 päivä ;) pitää vaan eka odottaa että saan pinjalta kuvat, joita sen illan aikana otettiin! :) Ihan hassua kun melkein kaikki kaverit täyttää tänä vuonna 18, vaikka me ollaan vielä niin lapsia :D Ja viikonloppuna olis varmaan vuorostaan Essin 17vuotis synttärit :) Hahaa taas oon kauheesti hölöttäny tänne, vaikka alussa tuntu että pää lyö ihan tyhjää ja ei tuu mitään mieleen. :D Viikonloppuna voisin tosiaan sitten kirjoitella lisää, nyt ne täykkärit heihei! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti